Limericks (zelf bedacht)

L

Woensdag, 31 januari 2018 om 7:30 uur:

Over de vrouw die ’s winters warm wilde douchen
en ketelbuizen voorzien van een roestje
De vrouw zei heel vief,
“Alles is relatief”
Dus zocht ze vertier in de badkamer van haar moesje.

Zondag, 28 januari 2018 om 19:30 uur:

Teneinde van de avonddis vroeg ik trots
aan mijn butler James of hij plots
de dis wilde ruimen
maar dat deed hij verzuimen
Geen wonder, ik had die butler niet, hoe zot?

Over mij

pic moi

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie – en lekkere – flow vergt. Enneuhm…, mijn haar zit ook nog ‘es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

handtekening

Social me

Schrijven, dat kan, zie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: