Pix in 120 woorden

Met de billen bloot

M
22 augustus 2017
0

Bij gebrek aan heftige gitaarsolo’s waarna diezelfde gitaar wordt stukgeslagen in mijn leven (;-)), werd ik vanavond plotseling wakker op mijn sofa. Met de tv aan en het programma: ‘Dubbeltje op zijn kant’. Dit met de billen bloot komen vond ik in eerste instantie lachwekkend, waarna tot het bot toe: beschamend.

Natuurlijk besef ik dat als men in zulke financiële zooi terechtkomt men wel even op de blaren moet zitten, maar dat men zich zo laat afkammen – op nationale televisie – is naast schrijnend tevens zorgelijk.

Dit soort reality tv lijkt bovendien op manipulatie. Kan me niet voorstellen dat dit iets bijdraagt aan de mensheid of warempel entertainment. Na tien minuten snapte ik opeens wéér waarom die uit-knop op de tv zit…

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie – en lekkere – flow vergt. Enneuhm…, mijn haar zit ook nog ‘es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Gerelateerd

/ Wil je misschien ook lezen

Zelfs mijn knuisten willen een verhaal ~ iPixtitude.nl

Zelfs mijn knuisten willen een verhaal

Lees meer
Roddel Galore ~ iPixtitude.nl

Roddel galore

Lees meer
Snieklaas gedicht ~ iPixtitiude.nl

Snieklaas gedicht

Lees meer

Er zijn 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll Up
%d bloggers liken dit: