Pix' Daily confessions

Nee, niet kietelen!

N
6 januari 2018
2
,
Nee, niet kietelen! ~ iPixtitude.nl

Bepaald ginnegappend stapte ik bij de dokter naar binnen. Het was weer raak. Ik had weer eens zo’n uitnodiging ontvangen voor een Bevolkingsonderzoek.
Ik werd uitgenodigd om plaats te nemen op de ligbank, na me van m’n rok en slipje te hebben ontdaan, en daar viel m’n blik al op de diverse maten ‘specula’ waar de dokter een keuze uit moest maken. Even dacht ik er goed aan te doen de dokter alvast te wijzen op de kleinste maat. Ze pakte het op met rubberen handschoenen en hield het even onder de warme kraan.

‘Gelukkig,’ dacht ik nog. ‘Heeft vast veel ervaring…’

Ze was voorzichtig, en dat is nog een understatement, wat aanvoelde als kietelen. Die voorzichtige pogingen leidden naar een algehele verkramping, behalve wat mijn lachspieren betreft. Die kwamen direct los, en ik daverde er dan ook een lachsalvo uit.

‘Nee,’ zei ze. ‘Zo gaat dat niet langer. Eén momentje, ik haal er even iemand anders bij…’

Ze verliet de kamer. Ergens wist ik niet waar ik kijken moest. Want je ligt immers pontificaal met je hele naakte hebben en houden en het eerste wat iemand die de kamer betreedt ziet, zijn jouw genitaliën.

‘Sois bienvenue’, grinnikte ik innerlijk.

Na minstens vijf minuten zo te hebben gelegen, kwam er een mannelijke arts binnen.

Hij schudde me de hand, keek niet eens richting mijn flamoes daar zo open en bloot, en begaf zich richting de kraan waar ook hij de speculum even onder hield om het dan tenminste nog iets behaaglijker te maken.

Binnen no time had hij de klus geklaard. En kon ik met een gerust hart de dokterspraktijk verlaten. Nog steeds vraag ik me af, of het de ervaring was van de laatste dokter of het feit dat hij een man was.

Ach, deze humor ligt zo gevoelig. Ik mocht er van mezelf met gerust hart om lachen…

Over mij

Pix

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie – en lekkere – flow vergt. Enneuhm…, mijn haar zit ook nog ‘es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

Gerelateerd

/ Wil je misschien ook lezen

Pix' Plog: 160118 ~ iPixtitude.nl

Pix’ plog: 160118

Lees meer
Blufpokereen in de hemel ~ iPixtitude.nl

Blufpokeren in de hemel

Lees meer
5 Punten waarom volwassen vrouwn graag in een 'Hello Kitty'-nachthemd slapen ~ iPixtitude.

5 Punten waarom volwassen vrouwen graag in een ‘Hello Kitty’-nachthemd slapen

Lees meer

Er zijn 2 reacties

 • Mies Huibers schreef:

  Da’s toch bewonderenswaardig dat je daar midden in de nacht zo fris, fruitig en humorvol kond van kunt doen.

  • Pix schreef:

   Ja @Mies, loop al de hele dag te zinnen op een leuke blog over deze grandioze ervaring. 😉 En dan barst ik ’s nachts vaak echt los…

 • Geef een reactie

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  Scroll Up
  %d bloggers liken dit: