WordPress-site

W

Jij wil een nieuwe sprankelende WordPress-website. Liefst een die – in samenwerking met mij – tot stand is gebracht. Je wil dat je site zowel op desktop, tablet en mobiel (responsive) ook functioneel overkomt. En die in de zoekmachines goed gevonden wordt.

Je wil ook nadat de site tot stand is gekomen, zelf in staat zijn tekstuele aanpassingen te doen. Of waar nodig assistentie krijgen, om kleine maar tastbare verbeteringen door te voeren.

Ik heb inmiddels meer dan tien jaar ervaring met WordPress en webdesign. Maak eens vrijblijvend een afspraak met mij om samen te bespreken hoe wij goede stappen kunnen zetten om je website dromen te realiseren.

Ik doe dit alles vanuit Haarlem. Vanzelfsprekend is het mogelijk om me te benaderen via Skype, of elders een afspraak in te plannen.

Wat kan ik je bieden?

  1. Een realistische sketch

    Zodat je een duidelijk en helder beeld krijgt van alle mogelijkheden die een website je biedt. Ik ben ter zake kundig, bezit die no-nonsense mentaliteit, zodat we snel en concreet tot resultaten kunnen komen.

  2. Een kwalitatief én mooie website

    Die na oplevering vanzelfsprekend responsive is, goed vindbaar in de zoekmachines en ook voor jezelf functioneel te bewerken is. En voor het onderhoud kun je zelfs ook bij mij terecht zodat je site altijd up-to-date blijft.

  3. Een match met jouw persoon

    Je site moet jouw identiteit uitstralen want dat is natuurlijk de eerste blikvanger die je bezoekers zien. Ik geef bovenal een spontane, maar toch eerlijke terugkoppeling over jouw plannen, waarop we samen kunnen voortborduren.

En natuurlijk weet je tenslotte dat je aan mij een goede sparring partner hebt die meedenkt, en waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat geschreven. Daarnaast ben je ervan verzekerd dat ik altijd op de hoogte blijf van de laatste trends en ontwikkelingen. En dat je website uiteindelijk met dat oog voor detail een goede contributie levert aan jouw plannen en opzet.

Hieronder een indruk van de sites die ik in opdracht mocht doen

Zijperspace.nl

Ton ken ik nog van aboutblank.nl (helaas ter ziele). Zijn blog stond nog in het prachtige PivotX systeem. Aangezien hij toch min of meer gedwongen werd over te stappen naar een andere webhost, was ook de keuze voor WordPress een feit. Hoefde alleen maar al zijn 3.008 blogposts binnen WordPress te importeren en zijn lay-out responsive te maken...

SandraBrandt.nl

Sandra en ik zijn goede oude bekenden, en wij werken al jaren fijn en nauw samen om een mooie site neer te zetten voor haar missie: een Klaagvrij Leven.

Blogtrommel.com

Dus toen Irene aan @SharpBen vroeg of ze een thema voor Blogtrommel mocht ontwerpen, moest ik niet lang twijfelen. Het resultaat van dit geweldige kerstcadeau is al enkele dagen te zien.

Fysiolijnschalkwijk.nl

Mijn fysiotherapeut vroeg me: "Maar wat doe jij dan, eigenlijk?" En alras vroeg hij me hun site aan te passen.

TaxivanKlasse.nl

Via mijn benedenbuurman kwam ik terecht bij deze hippe taxichauffeur die in de regio Haarlemmermeer rijdt. Ik ontwierp tevens zijn logo en visitekaartje.

Michielziet.com

Eigenlijk had Michiel allang een wordpress.com blog, maar ik vond dat hij vanwege zijn auteurschap best een site op eigen domein mocht voeren. En de aangepaste child theme had ik ook al klaar voor dit evenement. En oh ja, ik ontwierp ook zijn header, met zijn 'trademark' de zwarte zonnebril...

Henkvanstraten.nl

Esther Donkers mailde me met de vraag of ik Henk van Straten (auteur) kon helpen met het opzetten van zijn WordPress site op eigen domein. De samenwerking verliep rap, en dus binnen een dag of twee konden we de site 'live' neerzetten.

Voicealicious.nl

Sanne leerde ik kennen via Facebook en wilde graag een website waarmee ze haar zangkunst kan promoten.

Demusicalschuur.nl

Sanne benaderde me via Facebook via via. En wilde graag een site voor haar musicalonderneming. Daarnaast volgde haar zang-site: Voicealicious.nl.

Stephankoopmans.nl

Stephan ontmoette ik tijdens een vakantie in 'good ol' England. Thuisgekomen vond ik dat hij voor zijn kunstwerken best een eigen site kon gebruiken. Aldus geschiedde. Hij heeft ook een blog, zie blog.stephankoopmans.nl, waarvoor we ook samen de lay-out hebben uitgezocht.

Atelierhuiswerkburen.nl

Dit is reeds het tweede design wat Margo en ik samen mooi vonden voor haar domein. Ook deze site is een webshop waarmee Margo haar kunst verkoopt.

Whatabouther.nl

Samen met reislustige blogger Laura kwamen we al gauw met deze mooie theme. Na enige aanpassingen, konden we dan eindelijk 'live' gaan.

Cesaroefentherapie.com

Via via bereikte me deze leuke klus. Ik mocht zelf losgaan met het design.

Factherm.nl

Deze website kreeg ik doorgespeeld door Petra. De lay-out stond vervolgens binnen no time, aangezien Jolanda en ik het samen snel eens werden. Bovendien vroeg Jolanda me in november 2017 haar bij te staan met een sprankelender lay-out.

Maaneschijn.nl

Maaneschijn.nl is een webshop waarmee Chantall haar zelfontworpen dromenvangers aan de man brengt. Dit is niet de eerste webshop die we samen creërden, voorheen was daar ook Ploesiepoesie.nl.

Climaximaal.nl

Zoals altijd kunnen Chantall en ik goed door één deur wat betreft lay-outaanpassingen. Chantall heeft altijd een goed beeld voor ogen en ik verzorg daarbij ook het technische gedeelte.

Maanisch.nl

Deze kekke lay-out heb ik natuurlijk met veel gezelligheid en overleg samen met Chantall mogen maken. Destijds in PivotX en nu nog steeds in WordPress. Ik ben hier nog steeds fier op!

Over mij

pic moi

Hee hallo, ik ben Irene, mijn nick is Pix, en ik blog sinds 2002. Mijn schrijflust doet me vaak naar het toetsenbord grijpen. Dat alles onder het genot van veel koffie en chocolate bites, gewoon omdat alles nu eenmaal veel mooie – en lekkere – flow vergt. Enneuhm…, mijn haar zit ook nog ‘es altijd goed! Zie ook mijn about-pagina.

handtekening

Volgen mag

Jouw favoriet!

Schrijven, dat kan, zie:

Scroll Up
%d bloggers liken dit: